Ce avere a strâns Bogdan Stanoevici și de ce amicii lui parlamentari îi spuneau „fraierul”

Actorul Bogdan Stanoevici a fost la un moment dat ministru delegat pentru Românii de pretutindeni. Colegii politicieni l-au făcut fraier pentru că nu s-a lipit și el de o avere consistentă.

Acum doi ani, în cadrul interviu dat jurnaliștilor de la Libertatea, Bogdan Stanoevici povestea cum a „agonisit” bani din politică, că stă în chirie, iar amicii lui parlamentari îl numesc „fraier”, potrivit cancan.roî

Ce avere a strâns Bogdan Stanoevici și de ce amicii lui parlamentari îi spuneau „fraierul” 1

Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban. Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă! Când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost:

«Băi, Bogdane, dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!». «De ce?» «Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996».

Le-am spus: «Da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit»”, declara politicianul în 2019.