Cătălin Botezatu, despre mușchii lui Klaus Iohannis: “Se vede că acolo este lucrat mult”

Cătălin Botezatu a analizat „prestația” lui Klaus Iohannis la vaccinarea anti-COVID și consideră că șeful statului și-a ”lucrat” bine aspectul.

În viziunea lui Botezatu, în ultimul act pentru titlul de ”cel mai bine bărbat” au intrat președintele Klaus Iohannis și premierul Greciei Kyriakos Mitsotakis.

Președintele este bine, bine de tot credeți-mă. Se vede că acolo este lucrat mult. Domnul președinte stă foarte bine se vede că se întreține făcând sport. Stă destul de bine și premierul elen, dar nu se compară cu domnul Klaus Iohannis.

Cătălin Botezatu, despre mușchii lui Klaus Iohannis: “Se vede că acolo este lucrat mult” 1

În schimb ceea ce am apreciat la primul ministru al Greciei este simplitatea. Când și-a dezgolit bustul a lăsat să se vadă acea cruciuliță atârnată, simplă pe un șnur. Nu lanț de aur, nu alte bijuterii, foarte modest, lucru care mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Cătălin Botezatu, potrivit Știripesurse.

Traian Crudu: „Când l-ai văzut pe tipul ăla de la Cotroceni la vaccin și ți-e rușine să arăți “brandul”.
Cătălin Botezatu, despre mușchii lui Klaus Iohannis: “Se vede că acolo este lucrat mult” 2

Veteranii Armatei României: „Nicolae Ionel Ciucă, ministrul apărării naționale, s-a vaccinat în această dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Carol Davila” din București.
Cătălin Botezatu, despre mușchii lui Klaus Iohannis: “Se vede că acolo este lucrat mult” 3

”Astăzi m-am vaccinat pentru că doar în acest mod putem să punem capăt pandemiei!
M-am vaccinat pentru că sunt convins că doar în acest fel putem să ne protejăm familia, prietenii și pe toți cei cu care interacționăm.
De asemenea, consider că este un demers etic, pentru a respecta efortul tuturor instituțiilor statului, implicate în lupta cu această pandemie.”