Angi: „Ne-am răsturnat cu mașina aseară. Ne-am dat de două ori peste cap, ne-am dus târâș. Trei lucruri m-au frământat atunci în toată debandada aia în care am fost perfect conștientă”:

Angi Serban de la Casa Activistului povestește experiența avută în urma unui accident. Mașina în care se afla s-a răsturnat pe șosea și s-a înfipt într-un cap de pod.

Angi Serban: „Ne-am răsturnat cu mașina aseară, am supraviețuit toți cu leziuni ușoare.
Ne-am dat de două ori peste cap, ne-am dus târâș câțiva m pe plafon și ne-am înfipt într-un cap de podeț, un sfert în apă (nu mare), trei sferturi afară.
Mașina a rămas invers.
Angi: „Ne-am răsturnat cu mașina aseară. Ne-am dat de două ori peste cap, ne-am dus târâș. Trei lucruri m-au frământat atunci în toată debandada aia în care am fost perfect conștientă”: 1
(foto arhiva)

Trei lucruri m-au frământat atunci în toată debandada aia în care am fost perfect conștientă:
1. Am înțeles rapid că ne răsturnăm și m-am întrebat cât de grav o să fie.

2. Liniștea aia care s-a așternut la sfârșit în care am simțit cum îmi bate inima în timpane pentru că nu știam dacă iubitul meu e în viață.
3. Panica imediată la gândul că cineva ar putea fi mort.

Nu băuse nimeni, a fost ceață super densă, un drum prost și îngust, vizibilitate canci și o manevră greșită. În câteva secunde ne-am făcut ca-n mașina de spălat.

Victime:
Un telefon și mașina.

Eu nu cred în zei, dar ceva ne-a ajutat aseară pe toți și sunt recunoscătoare că suntem în viață, că avem niște cucuie, entorse și julituri, nici măcar o fractură, dar în viață și cu o poveste pe cinste.

Dacă e să fiu sinceră cu voi, mă simt mai bine decât atunci când m-au chelfănit jandarmii în Piața Victoriei, la târgul pe care intenționa Sârma să-l monteze. Atunci am stat împăiată 10 zile, acum cred că în 5-7 maxim sunt back in business.

Iar pe iubitul meu îl iubesc de 4749403 de ori mai mult pt. că aseară ne-a scos din mașină pe toți într-un minut, nu mai mult!
Sunt un fel de die hard, oricât de clișeic ar suna asta! Suntem!
Sus cu viața! – Vorba lui Gruncă”.