Alt primar din România a sărit rândul și s-a vaccinat: Nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate

Primarul din Caransebeș, Felix Borcean, s-a vaccinat împotriva COVID-19, deși nu se încadrează în prima etapă a campaniei de vaccinare.

Edilul a făcut anunțul pe Facebook, unde a transmis un mesaj pentru “cârcotași”: “Eu nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate, ci încerc să fiu un exemplu, de data asta pozitiv, că negativ am fost destul”.

Alt primar din România a sărit rândul și s-a vaccinat: Nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate 1

Mesajul său a strâns peste 150 de comentarii. “Ai profitat de surplus? Mi se pare normal daca cei care ar avea prioritate la vaccinare refuza dozele ramase, care ar fi aruncate altfel, trebuie date celor doritori!”, este unul dintre comentarii, potrivit hotnews.ro.

La câteva ore, primarul din Caransebeș – care este profesor – a revenit cu un alt mesaj:

“Nu am încercat să-i conving pe cei sceptici de importanța vaccinului, dar celor nehotărâți le pot spune doar atât: nu doare deloc. Celor cârcotași: eu nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate, ci încerc să fiu un exemplu, de data asta pozitiv, că negativ am fost destul.

Cât despre istoricul vaccinurilor, la fel de simplu vă spun că ele au salvat omenirea și a crescut, semnificativ, speranța de viață, nu de moarte.

Dacă acum voi avea un cip implantat, niciun necaz, m-am obișnuit cu supravegherea de toate felurile”.

Felix Borcean nu este singurul primar care s-a vaccinat împotriva COVID deși nu este inclus în această etapă de vaccinare. Primarul liberal al localității Alexandru Odobescu din județul Călărași, Niculae Eremia, s-a vaccinat și el sărind rândul.