Alina: „Școlile rămân închise. Se deschid mallurile și salile de jocuri de noroc. De asta era mare nevoie”

Școlile din România sunt încă închise, iar o decizie asupra deschiderii acestora nu s-a luat încă. Se vehiculează data de 8 februarie pentru reluarea cursurilor în școli, dar nimic nu este sigur încă.

În schimb, însă, mall-urile și sălile de jocuri de noroc, în orașele unde rata este sub 3, sunt deschise.

Alina: „Școlile rămân închise. Se deschid mallurile și salile de jocuri de noroc. De asta era mare nevoie” 1

Alina Albert a scris: „Școlile rămân închise. Se deschid mallurile și salile de jocuri de noroc. De asta era mare nevoie.

Ce previziune de business poți face cu locația deschisa la capacitate 30%? Cheamă oamenii din șomaj tehnic, stocuri…. Si dacă depășim 3 cazuri la 1000 de locuitori, închidem la loc. Unii se joacă de – a războiul economic cu noi și cu viețile noastre!

A apărut “tulpina vieții”a lu’covid, vaccinul este singurul care poate opri nebunia, da’ noi nu ne vaccinam, ca suntem prea deștepți pentru secolul asta!

Dar dacă ar fi sa plecati în anumite zone din Asia, nu v-ați vaccina, cu vaccinurile alea de dinainte de covid???? Dacă ar fi sa plecați în tari exotice(safari african) ați mai fi asa supărați pe vaccinul ala pe care îl face toată lumea, obligatoriu, cu mult înainte de covid?!

Dă-ne, Doamne, creier și luminează-ne să-l folosim!