(Video) Mihail Neamțu, infectat cu Covid, e în spital și conectat la oxigen. Acum 10 zile a participat la o conferință unde n-a purtat mască

O altă victimă a COVID este Mihail Neamțu (42 de ani), candidat PMP în județul Timiș la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta este momentan internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, unde a fost conectat la oxigen din cauza infecției cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de politician, pe contul său de Facebook, potrivit ziariștii.com.

Prima postare în care anunță că e bolnav de Covid a fost făcută de Neamțu chiar de 1 decembrie: “Dacă nu sunteți cuminți, așa ajungeți, dacă ți-a intrat covidul la plămâni. A trebuit să sun la spital. Simțeam cum îmi bat ciocanele în cap, durerea mă clătina, nu mai puteam merge nici la baie pe două picioare“.

Cel de-al doilea mesaj, tot video, a venit miercuri, 2 decembrie.

Publicațiile Banatul Meu și Libertatea remarcă niște inadvertențe în mesajul emis de Mihail Neamțu, care afirmă că, înainte de a ajunge la spital, după ce boala s-a agravat, a stat 10 zile în autoizolare, acasă.

Banatul Meu a semnalat o fotografie postată chiar de Neamțu cu câteva zile înainte, pe contul său de Facebook, de la o acțiune electorală în Timișoara. Întrebat de Libertatea, candidatul PMP n-a răspuns pentru a lămuri circumstanțele pozei.
(Video) Mihail Neamțu, infectat cu Covid, e în spital și conectat la oxigen. Acum 10 zile a participat la o conferință unde n-a purtat mască 1

Pe de altă parte, pe 20 noiembrie, adică exact înainte să se îmbolnăvească, Mihail Neamțu a participat la o conferință de presă în care n-a respectat măsurile de precauție. Acțiunea s-a desfășurat într-o încăpere și Neamțu a fost singurul care nu purta mască. După câteva minute, candidatul a fost rugat de colegii săi să-și pună masca.