Diana: „Sunt atât de tristă după discuția cu Aliona …are depozitul plin de cașcavaluri maturate peste 12 luni, și că este necăjită că nu își poate vinde produsele ei atât de bune. Își dorește să vândă afacerea și să se întoarcă în Germania! 2 tone – 2 000 de oameni care ar cumpăra cate un singur kilogram și vor da șansă afacerii Alionei să existe și în 2021”

Pandemia a mușcat distrugător și din economie, multe companii mici fiind duse direct în faliment. Prin mobilizarea clienților, unele afaceri mai pot fi salvate.

Diana Crudu:Sunt atât de tristă după discuția cu Aliona Turcanu-Ghilescu! Aliona mi-a mărturisit că are depozitul plin de cașcavaluri maturate peste 12 luni, și că este necăjită că nu își poate vinde produsele ei atât de bune.

Diana: „Sunt atât de tristă după discuția cu Aliona ...are depozitul plin de cașcavaluri maturate peste 12 luni, și că este necăjită că nu își poate vinde produsele ei atât de bune. Își dorește să vândă afacerea și să se întoarcă în Germania! 2 tone - 2 000 de oameni care ar cumpăra cate un singur kilogram și vor da șansă afacerii Alionei să existe și în 2021” 1

Își dorește să vândă afacerea și să se întoarcă în Germania!

Oare să nu avem noi capacitatea să ne mobilizăm? Oamenii simpli, companii și să punem de sărbători pe masă un cașcaval “de-a nostru”! Pentru că ai noștri sunt cei mai buni.

2 tone – 2 000 de oameni care ar cumpăra cate un singur kilogram și vor da șansă afacerii Alionei să existe și în 2021.
Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru distribuire și achiziție!
Pe Aliona o găsești la numărul de telefon 0037369258151!, prefix +373 (Republica Moldova)