(Video) Sindicatul Europol: Șoferul care a lovit cu mașina un polițist a fost lăsat să plece acasă de procuror. Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului

Un polițist a fost lovit de o mașină. Șoferul nu a fost arestat pentru că este vorba de ”beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, susțin cei de la Sindicatul Europol.

”​Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, se afirmă pe pagina de Facebook a Europol într-un update la postarea inițială, în care era făcut public incidentul și erau prezentate imagini cu acesta, informează Hotnews.

(Video) Sindicatul Europol: Șoferul care a lovit cu mașina un polițist a fost lăsat să plece acasă de procuror. Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului 1

Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, spune sindicatul.

Un polițist a fost lovit violent, cu mașina, de un șofer care staționa neregulamentar în zona Gării de Nord din Capitală, a anunțat sâmbătă seară Europol,

Polițist lovit violent de un șofer. Un autoturism staționat neregulamentar în zona Gării de Nord din București, pe modul “avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare. Șoferul nu a “suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, relatează Sindicatul Europol.

Potrivit sursei citate, individul a fost prins la cinci străzi distanță de locul faptei și a fost pus în custodia poliției.

Vezi aici Video: