„Să ne pupe undeva”. Reacţia unor profesori din România după ce au aflat că au prioritate la vaccinul anti-COVID-19. „Marş, mă. Îi las pe doctori şi politicieni”

Mulți caută explicații sofisticate de ce calitatea învățământului s-a prăbușit în România. Cine vrea să afle cu adevărat, să încerce să le spună profesorilor ceva de vaccinuri.

O postare pe grupul profesorilor din România în care personalul din învăţământ este anunţat că are prioritate la vaccinare a strâns comentarii extrem dure. Cel mai mulţi dintre dascăli au spus că nu au încredere în vaccine şi cedează locul lor “guvernanţilor şi parlamentarilor”, informează Adevarul. 

„Să ne pupe undeva”. Reacţia unor profesori din România după ce au aflat că au prioritate la vaccinul anti-COVID-19. „Marş, mă. Îi las pe doctori şi politicieni” 1
(foto arhiva)

Declaraţia medicului Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, că profesorii vor fi incluşi în primul val de vaccinare a atras multe comentarii ironice şi dure. Pe Grupul Profesorilor din România, o postare pe această temă a strâns tot felul de păreri. Redăm mai jos doar câteva dintre comentariile postate de profesori din toată ţara.

I. C., profesor în Teiuş: “Serios? Am ajuns si cobai?Dacă refuz ce imi fac? M-am săturat de atâtea ordine pe care le primim! Să se vaccineze ei primii. Politicienii noştri dragi în frunte cu madam ministra educaţiei!”

C. M., profesor Brăila: “Să ne pupaţi undeva!”.

A. A., profesor din Oradea: “Nici vorbă, nu mă vaccinez”
N. A., profesor la C.S.E.I. “Paul Popescu Neveanu” Timişoara: “Nu vreau să mă vaccinez… vaccinul vostru este un experiment. Amintiţi-va câte eşecuri au fost cu vaccinul hpv (în tari precum India) să nu uităm de vaccinul antipoliomielitic care a avut urmări catastrofale (chiar la o mătuşă de-a mea, pareză – şi era copilă) aşa că în faza asta de testare răspunsul meu este nu…devenim cobaiii Europei….”

A. S., profesor în Râmnicu Vâlcea: “Marş, mă. Îi las pe doctori şi politicieni”.