Românca vaccinată împotriva COVID-19. Ce simte după ce îi este administrat serul

O româncă din Marea Britanie s-a înscris voluntar în programul de vaccinare anti-COVID-19 din Regatul Unit după ce tatăl ei a murit de coronavirus, într-un spital din România.

Silvia Câmpeanu a fost acceptată în faza finală de testare pentru unul dintre cele două vaccinuri anti-COVID-19 la care au lucrat  britanicii, anunță Gandul. 

Românca vaccinată împotriva COVID-19. Ce simte după ce îi este administrat serul 1

“Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar”, a declarat Silvia Câmpeanu, după ce i s-a administrat vaccinul.

M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație. Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a mai spus tânăra, potrivit Antena 3.

După ce s-a oferit voluntar, Silvia Câmpeanu a fost puternic criticată de unii britanici, care au acuzat-o că ar fi luat bani pentru a participa la campanie. Mai mult, unele persoane i-au transmis că se bucură că și-a pierdut tatăl.

Silvia Câmpeanu susține că nu s-a ales cu niciun câștig financiar și că are și acte cu care să demonstreze că este curată din toate punctele de vedere.

“Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”, a mai declarat Silvia Câmpeanu, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”.