O asistentă și un medic, acuzați că au făcut sex printre bolnavii de COVID-19. Medicul Constantin Cucu: „LOVE STORY ȘI COVID.  Am citit și eu relatarea despre rezidentul care a căzut în păcat și s-a jucat de-a tata și de-a mama cu o asistentă într-un spital Covid…”

O asistentă medicală și un medic de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu sunt acuzați că ar fi făcut sex în timpul gărzilor. Sesizarea anonimă a venit pe mailul unității sanitare, spun chiar managerul. Potrivit lui Dumitru Vienescu, faptele s-ar fi petrecut atât în secția ATI, cât și în alte secții unde sunt tratați atât bolnavi de COVID-19, cât și pacienți non-COVID, anunță Digi FM.
Medicul Constantin Cucu are câteva păreri despre acest incident.

Constantin Cucu: „LOVE STORY ȘI COVID.
Am citit și eu relatarea din Adevărul despre rezidentul care a căzut în păcat și s-a jucat de-a tata și de-a mama cu o asistentă într-un spital Covid.
Pare că preocupările celor doi au enervat suficient cât să fie trimise plângeri, sesizări și schițe explicative managementului instituției, ministerului sănătății, organizației mondiale a sănătății și comitetului de alertă în domeniu din galaxie.

O asistentă și un medic, acuzați că au făcut sex printre bolnavii de COVID-19. Medicul Constantin Cucu: „LOVE STORY ȘI COVID.  Am citit și eu relatarea despre rezidentul care a căzut în păcat și s-a jucat de-a tata și de-a mama cu o asistentă într-un spital Covid...” 1

Aici e mână de femeie.
În plus se pare că cei doi nu au purtat masca, nici combinezoane ci doar botoșeii.

Se mai stipulează în docoment faptul că cei doi se futeau cu orele, ceea ce, să fiu sincer, mă enervează un pic și pe mine. Parcă e prea de tot.
Tipa, se pare, nu era la prima abatere, nici la primele ore suplimentare din carieră. Totuși nimeni nu s-a plâns de ea vreodată, bolile pe care le transmitea nefiind, până acum, aerogene.

Pentru doctorul erou experiența s-a dovedit a fi una extrem de pozitivă, din perspectivă virală. Având în vedere însă că este un om însurat, în context, Covidul pare totuși cea mai mică și mai ușoară dintre problemele lui.
Auzi la el. Cu orele…”