Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID, după o luna la Terapie Intensiva. „Mulțumesc mult cadrelor medicale”

Maestrul Nicolae Botgros a fost vindecat de COVID 19 și a ajuns acasă. Pe 27 octombrie, a fost internat la Institutul de Medicina Urgenta, unde a stat aproape o lună la Terapie Intensivă.

Potrivit Dorinei Arsene, purtatoarea de cuvant a Institutului de Urgenta, Botgros a fost externat vineri, 20 noiembrie, relateaza unimedia.info, preluat de ziare.com. 

Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID, după o luna la Terapie Intensiva. „Mulțumesc mult cadrelor medicale” 1

Nicolae Botgros a distribuit piesa “In drum spre casa pe pagina s-a de Facebook, lasand un comentariu prin care anunta ca a revenit acasa si le multumeste medicilor si celor care s-au rugat pentru sanatate sa.”

“Putem spune ca titlul acestei lucrări scrisa de Gheorghe Banariuc mi se potrivește foarte bine acum când am ajuns acasă de la spital. Mulțumesc mult cadrelor medicale si tuturor celor care s-au rugat pentru sanatatea mea, dar stim cu totii ca puterea cea mare e la Dumnezeu”, a scris Botgros.

Nicolae Botgros a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost testat pozitiv la Covid-19. Acesta a stat la terapie intensiva mai bine de 3 saptamani.