Neti Sandu infectată coronavirus. „Vreau să aflaţi de la mine”

Neti Sandu a recunoscut astăzi că este infectată cu coronavirus. Ea spune că se simte relativ bine, ca la o răceală puternică.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper că toată lumea să fie bine.”, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

Neti Sandu infectată coronavirus. „Vreau să aflaţi de la mine” 1

Neti Sandu are coronavirus însă acest lucru nu a descurajat-o. Prezentatoarea horoscopului este convinsă că va trecere repede peste această încercare. Vedeta a declarat că în această perioadă a anului oricum își lua concediu mereu, pentru că se apropie ziua sa de naștere.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.”, a mai declarat Neti Sandu, pentru sursa citată.