Mihai Gâdea A PLECAT din timpul emisiunii sale, după ce a spus că nu se simte bine

Situație ciudată, aseară, în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3. Mihai Gâdea a plecat din emisiunea sa, acuzând o stare de rău. Mulți s-au întrebat dacă nu este infectat cu coronavirus, în contextul pandemiei actuale.

Ediția de pe 23 noiembrie a emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 a început cu un prezentator, Mihai Gâdea, și s-a încheiat cu o prezentatoare, Oana Zamfir, anunță Fanatik. 

Mihai Gâdea A PLECAT din timpul emisiunii sale, după ce a spus că  nu se simte bine 1

Încă de la ora 21:00, din startul emisiunii, Gâdea a avertizat că nu se simte bine și că nu a pregătit ediția atât de bine, acesta fiind un prim semnal că ceva nu este în regulă.

În ciuda acestui lucru, prezentatorul a reușit să ducă primele două ore din emisiunea sa care de regulă se încheie în jurul miezului nopții. Ulterior, între ora a doua și a treia a ediției de luni de la Sinteza Zilei, locului lui Gâdea a fost luat de Oana Zamfir.

Ieri, ultima postare pe Facebook a lui Mihai Gadea era despre vaccinare: „Pentru cei care aveți rețineri față de vaccinul anti-Covid-19 și nu sunteți hotărâți dacă să vă vaccinați sau nu: ce întrebări aveți pentru specialiști?”