Medicul Ady Nicula: „NU VA MULTUMESC ! Pentru cei contacti cu pozitivi și merg la birou că nu se poate întâmpla ceva …Pentru cei care nu cred in Covid și că nouă medicilor ne place să stăm îmbrăcați în trei rânduri de plastice…”

Majoritatea românilor se pregătesc de chefuri și petreceri spre disperarea medicilor de la urgență care nu știu cum să explice că nu este bine. Puțini, fără resurse, medicii sunt la un pas de colaps.

Medicul Ady Nicula: „Pentru cei care nu cred in Covid și că nouă medicilor ne place să stăm îmbrăcați în trei rânduri de plastice.
Pentru cei care nu vor să poarte masca și cred că noi medicii nu avem dreptul la viață personală.

Medicul Ady Nicula: „NU VA MULTUMESC ! Pentru cei contacti cu pozitivi și merg la birou că nu se poate întâmpla ceva ...Pentru cei care nu cred in Covid și că nouă medicilor ne place să stăm îmbrăcați în trei rânduri de plastice...” 1

Pentru cei contacti cu pozitivi și merg la birou că nu se poate întâmpla ceva și oricum medicii trebuie să moară pe baricade, că doar singuri și au ales destinul.
Pentru ” prietenii ” care cred că la ATI Făgăraș stăm degeaba și atunci putem funcționa sub jumătate de personal, inclusiv detașați in alte orașe.

Pentru ” colegii ” înregimentați politic ce fac medicina intereselor meschine.
Pentru cei care 30 de ani ne ați lăsat medicina in pielea goala și pe noi să o practicam ” pe genunchi ” și în genunchi , fără personal și dotare.

Pentru cei care cred că pandemia merge bine cu campania electorală și paturile ATI cresc singure cu medici în dotare.

Pentru cei care primesc pensii speciale dormind dar garda nu e considerată vechime, sporurile sunt opționale, lucrul in covid cu orele nu merita alte măsuri de recuperare fizica și mentală.

Pentru cei care ne-ati învățat medicina ” cârpită ” tipic ro,
vouă vă zic : NU VA MULTUMESC !”