Medic: „Dacă gândul tău în momentul de faţă, este unde o să-ţi petreci minivacanţa şi singura problemă a ta, este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poţi considera norocos, pentru că mulţi nu-şi găsesc cazare la ATI, iar restul, se pregătesc de-o înmormântare”

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Judeţean din Timişoara le transmite un mesaj celor care se gândesc la minivacanţa de 1 decembrie. El consideră mai important să îți protejezi sănătatea decât distracția.

Amin Zahra: „În fiecare zi drumul de la lucru spre casă a devenit unul plin de întrebări şi gânduri… Oare cât o să mai ţină pandemia asta? Când o să revenim la normal? O să mai scăpăm de combinezoane, măşti, mănuşi…

Medic: „Dacă gândul tău în momentul de faţă, este unde o să-ţi petreci minivacanţa şi singura problemă a ta, este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poţi considera norocos, pentru că mulţi nu-şi găsesc cazare la ATI, iar restul, se pregătesc de-o înmormântare” 1

În acelaşi timp gândul îmi fuge şi la pacienţii mei… Oare mâine, mai apuc să schimb o vorbă cu domnul/doamna X, voi reuşi să-l detubez pe Y?

Dacă gândul tău în momentul de faţă, este unde o să-ţi petreci minivacanţa şi singura problemă a ta, este că locul tău preferat este ocupat, atunci te poţi considera norocos, pentru că mulţi nu-şi găsesc cazare la ATI, iar restul, se pregătesc de-o înmormântare.

Am învăţat că fericirea nu înseamnă a avea, ci a fi. Aşa că vă doresc să fiţi sănătoşi în drumul vostru spre a avea!”.