Ludovic Orban este fanul lui Raed Arafat: ‘Este un om care, la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este prezent, caută soluții’

Premeierul Ludovic Orban a declarat că este fanul lui Raed Arafat, după ce la momentul preluării puterii, în octombrie 2019, amenințat că îl va demite pe șeful DSU.

”Nu a fost responsabilitatea domnului Arafat pentru constituirea stocurilor strategice. Da, sunt mulțumit, avem o colaborare extrem de bună, este un om prezent, este un om care știe ce e de făcut, un om care, la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este prezent, caută soluții, cunoaște foarte bine acest sistem.”, a spus Ludovic Orban, citat de stiripesurse.ro.

Ludovic Orban este fanul lui Raed Arafat: 'Este un om care, la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este prezent, caută soluții' 1

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea lui Raed Arafat, Orban a declarat că are cu acesta o colaborare foarte bună.

”Da, da. Avem o colaborare extrem de bună, este un om prezent, care ştie ce e de făcut, un om care la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este prezent, caută soluţii şi care, practic, cunoaşte foarte bine acest sistem”, a declarat Orban.