Ligia: „I-am privit discret aproape 5 minute, cum urcau în ambulanță o doamnă, cum cu voce caldă îi puneau întrebări și încercau să îndese o pătură în jurul ei ca să nu-i fie frig. Am îndraznit apoi să le spun”:

Medicii, asistentele, infirmierele, ambulanțierii sunt jigniți de cei care nu cred că acest coronavirus este periculos. Cadrele medicale lucrează în ture epuizante, cu costume de cosmonaut iar aceste jigniri îi demoralizează complet.

Ramona Elena: „I-am privit discret aproape 5 minute, cum urcau în ambulanță o doamnă, cum cu voce caldă îi puneau întrebări și încercau să îndese o pătură în jurul ei ca să nu-i fie frig.

Ligia: „I-am privit discret aproape 5 minute, cum urcau în ambulanță o doamnă, cum cu voce caldă îi puneau întrebări și încercau să îndese o pătură în jurul ei ca să nu-i fie frig. Am îndraznit apoi să le spun”: 1

Am îndraznit apoi să le spun:
– Vă mulțumim, pentru tot!

O privire scânteietoare pe care mai mult o simți decât o poți vedea.O ușoară derută, ce ar fi vrut să insemne poate ,,e o ironie”?
Un răspuns ca o lamă rece:
– Ar fi mai ușor, dacă n-am fi atât de blamați. Atât!

Am cerut apoi permisiunea să le fac o fotografie, să le spun, în numele tuturor celor ce simt la fel, că îi admirăm pentru munca lor, pentru truda fiecărei zile, pentru felul în care așează pătura peste trupurile înghețate de frig și spaimă, pentru ochii ce încă le strălucesc de grijă și speranță.

Admirație și respect, vouă tuturor, salvatori ai vremii.!Să fiți sănătoși!”