(Foto) Așa arată un spital suport Covid din România: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează”

Suntem în valul doi de pandemie iar autoritățile nu sunt în stare să ofere un minim de condiții pacienților și cadrelor medicale. Așa arată un spital suport COVID din Brașov. Asistentele se schimbă într-un cort improvizat

Electra Ghiza: „Așa arată clădirea administrativă în care directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Brașov își are biroul. Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează. Cu dezinfectant și container pentru deșeuri periculoase. Acesta este unul dintre cele mai importante spitale suport Covid din Brasov.

(Foto) Așa arată un spital suport Covid din România: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează” 1 (Foto) Așa arată un spital suport Covid din România: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează” 2 (Foto) Așa arată un spital suport Covid din România: „Ruină și mucegai. Lângă, un cort în care personalul medical se dezechipează” 3

Mucegai, ruină și deznădejde. E oribil sentimentul pe care l-am trăit în scurta vizita printre pavilioanele care toate arata la fel. Te miri că mai stau în picioare. Oribil!”