Eduard: „No bun, Valea Prahovei plină, Valea Avrigului plină …La o cabana, un singur caz carantineaza alți 20-30 oameni cu concediu plătit 100%, iar eu zic că este perfect așa, numai bine prind 2 săptămâni de odihnă plătită integral de statul român cel darnic, după o minivacanta și chef de patru zile”

Minivacanța de 1 Decembrie a adus multă lume în stațiuni, lumea vrea să petreacă, chiar dacă riscă să se infecteze. Dacă mor, mor, dacă nu vor beneficia de o formă ușoară și 14 zile de concediu medical. Merită riscul?

Egri Eduard: „No bun, Valea Prahovei plină, Valea Avrigului plină, alte văi pline, nu de animale sălbatice coborâte de la munte în cautare de hrană ci de oameni în căutare de mici, bere și manele.

Eduard: „No bun, Valea Prahovei plină, Valea Avrigului plină ...La o cabana, un singur caz carantineaza alți 20-30 oameni cu concediu plătit 100%, iar eu zic că este perfect așa, numai bine prind 2 săptămâni de odihnă plătită integral de statul român cel darnic, după o minivacanta și chef de patru zile” 1

La o cabana, un singur caz carantineaza alți 20-30 oameni cu concediu plătit 100%, iar eu zic că este perfect așa, numai bine prind 2 săptămâni de odihnă plătită integral de statul român cel darnic, după o minivacanta și chef de patru zile.

După ăstea 14 zile de recuperare, ne facem că muncim încă un pic și hopa vacanta de sărbători în care mai facem niște petreceri pe la cabane și din nou liberi, frumoși și caratinati până la jumatea lui ianuarie, că doar trebuie să regeneram pateul, pardon ficatul.

Mă duc să mai cumpăr niște topuri de concedii medicale și pixuri.
Vacanță lungă plăcută!”