Dănuţ Lupu s-a vindecat de Covid-19: „Eu am avut nenorocul să-mi atace plămânii această boală”

Dănuț Lupu a anunțat că s-a vindecat de COVID-19. Fostul fotbalist a declarat că nu le doreşte nici duşmanilor săi să treacă prin ce a trecut el în lupta cu virusul.

“A fost cel mai greu dribling al meu. N-aş dori nici la duşmanii mei să treacă prin ce am trecut eu. Eu am avut nenorocul să-mi atace plămânii această boală. Dar ca de obicei am reuşit să driblez.

Dănuţ Lupu s-a vindecat de Covid-19: „Eu am avut nenorocul să-mi atace plămânii această boală” 1

Mulţumesc lui Dumnezeu. Eu am o vorbă, dacă vrea să te ia, te ia oricum. Îi mulţumesc lui Mircea Lucescu, domnului Copos, domnului Badea şi familiei mele”, a spus fostul mijlocaș al echipei naționale, citat de rfi.ro.

Dănuț Lupu are 53 de ani și a mai avut probleme pulmonare serioase în 2016, atunci când a fost internat la ATI, suferind de pneumonie.

Conform declarațiilor lui din acea perioadă, ajunsese la o capacitate respiratorie de doar 8%, a intrat în comă, iar după externare a trebuit să reînvețe să meargă și a renunțat la fumat.

De asemenea, el avea și probleme cu greutatea, suferind de obezitate.

Lupu s-a născut în 1967 la Galați, a jucat ca mijlocaș central la Dunărea Galaţi, Dinamo, Panathinaikos Atena, Korinthos, OFI Creta, Rapid și Brescia, iar la echipa națională a adunat 14 selecții și a participat la Cupa Mondială din 1990, în Italia.