Daniel Buzdugan: „Pelerinajul de SF Andrei de la Constanta nu e ok, în schimb pelerinajul întregii populații a Romaniei la secțiile de vot va fi sper ok”

Daniel Buzdugan nu înțelege de ce este ok să ,ergi la vot dar nu poți merge la Pelerinajul de SF Andrei de la Constanta.

Daniel Buzdugan: „Pelerinajul de SF Andrei de la Constanta nu e ok, în schimb pelerinajul întregii populații a Romaniei la secțiile de vot va fi sper ok 🙂

Daniel Buzdugan: „Pelerinajul de SF Andrei de la Constanta nu e ok, în schimb pelerinajul întregii populații a Romaniei la secțiile de vot va fi sper ok” 1

Au trântit în nas ușile școlilor copiilor noștri că prezintă pericol prezenta lor acolo, dar in schimb ne invită pe noi părinții în școli, ca să îi votăm?! Pe bune?!!

Adică copiii mei se chinuie acasă la mizeria asta de-i zice școală online și eu să dau fugă până la școală să votez?!
Nu-i normal, nu-i egal , nu-i moral!
Doamne ajută!”

Un document intern semnat de Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului, trimis joi protoieriilor din eparhie, le aduce la cunoștință tuturor preoților ca pe 30 noiembrie „sunt delegați în interes profesional să săvârșească în sobor Sfânta Liturghie la Mănăstirea Peștera Sfântului Andrei”. Îndemnul nu este doar pentru preoți, ci întregului „personal clerical și monahal”, anunță G4Media.