Dan Bucura: „100 de pozitivi în viața mea! Rude, prieteni, amici, cunoscuți. Oameni pe care îi știu cu nume și prenume. Azi s-au făcut 100 în cap, iar în cercul meu lucrurile arată exact asa”:

Jurnalistul Dan Bucura spune că 100 de persoane din cercul său de prieteni/rude/amici s-au infectat până acum cu coronavirus. În ultimele zile sunt aproximativ 10,000 de cazuri zilnice de infectări.

Dan Bucura: „100 de pozitivi în viața mea!
– Această postare este una pur informativă. Nu vreau să aud insinuări și interpretări că aș vrea să spun ceva sau altceva. Spun exact ceea ce scriu și nimic mai mult:

Dan Bucura: „100 de pozitivi în viața mea! Rude, prieteni, amici, cunoscuți. Oameni pe care îi știu cu nume și prenume. Azi s-au făcut 100 în cap, iar în cercul meu lucrurile arată exact asa”: 1

*Am ținut o statistică personală a numărului de persoane infectate cu Covid19 din viața mea. Rude, prieteni, amici, cunoscuți. Oameni pe care îi știu cu nume și prenume.

*Azi s-au făcut 100 în cap, iar în cercul meu lucrurile arată exact asa:
– 1 a murit (era sub 50 de ani)
– 28 au avut simptome grave. (probleme mari de respirație, febră mare, dureri teribile de cap și mușchi)

– 33 au avut simptome ușoare (au comparat cele trăite cu răcelile și virozele din anii trecuți: tuse, febră ușoară, pierdut gust sau miros)

– 38 au fost complet asimptomatici. În afara de testul pozitiv, nimic nu le-a dat de bănuit că ar avea Covid.
Așa cum am spus, nu voi posta nicio concluzie. Fiecare înțelege ce vrea și ce poate. Am ținut statistica doar pt mine. Mi-am propus să o public la 100 de cazuri sau mai devreme, în caz că aș fi eu depistat pozitiv. A fost varianta fericită pentru mine…”