Cum ar fi? Maia Sandu, președinte al României și al Moldovei, peste 4 ani? Modelul Cuza ar aduce din nou Unirea

Maia Sandu a câștigat alegerile în Republica Moldova și a devenit prima româncă președinte. Peste 4 ani vor fi alegeri în România și Moldova, iar Iohannis nu mai are voie să candideze. Cum ar fi ca Maia Sandu să câștige alegerile în ambele țări românești, pe modelul Cuza, și apoi să facă Unirea?

Bogdan Jitea:Chiar, Maia Sandu are cetățenia română?
Mă gândesc că peste 4 ani se vor suprapune alegerile prezidențiale din România și Basarabia, iar gașca proeruropeană de dincoace de Prut nu are încă nici un înlocuitor la Iohannis.
wink-wink”.

Cum ar fi? Maia Sandu, președinte al României și al Moldovei, peste 4 ani? Modelul Cuza ar aduce din nou Unirea 1

Candidata pro-europeană Maia Sandu a câștigat alegerile din Republica Moldova cu 57,75% din voturi, în timp ce Igor Dodon a obținut 42,25%, după numărarea tuturor buletinelor de vot din secțiile de votare, anunță Hotnews.

Numărul de alegători care au votat în străinătate în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova este un record, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Vladimir Şarban

. În mai multe oraşe din Europa, cetăţeni moldoveni nu au mai putut votat din cauza epuizării numărului de buletine de vot.