Carantină la mișto, în Sibiu. Ciprian: „Aglomeratie la Mall. Ar trebui statul să plătească câte un jandarm la ușa fiecărui cetățean, să-i verifice declarația și apoi să dovedească științific dacă îi este cu adevărat foame și chiar nu mai e brânză în frigider. De Sibiu. Brânză de Sibiu”

Sibiul a re parte de o prelungire cu 7 zile a carantinei deoarece numărul de infectări nu a scăzut. O explicație ar fi înghesuiala de la Mall. Cum nu prea au unde să meargă în carantină, sibienii au ieșit la socializare la cumpărături.

Ciprian Ciocan: „Aglomerațiile de la mall sunt desigur tot vina autorităților. Sibianul de rând n-ar nicio vină, fiind atras cu o forță supranaturală de aceste locuri, legat la mâini și la picioare, nu poate decât să protesteze în felul acesta că mallurile sunt deschise, iar școlile închise.

Carantină la mișto, în Sibiu. Ciprian: „Aglomeratie la Mall. Ar trebui statul să plătească câte un jandarm la ușa fiecărui cetățean, să-i verifice declarația și apoi să dovedească științific dacă îi este cu adevărat foame și chiar nu mai e brânză în frigider. De Sibiu. Brânză de Sibiu” 1

Ar trebui statul să plătească câte un jandarm la ușa fiecărui cetățean, să-i verifice declarația și apoi să dovedească științific dacă îi este cu adevărat foame și chiar nu mai e brânză în frigider.

De Sibiu. Brânză de Sibiu”.