Monica Andronescu: „E halucinanta ideea cu închiderea piețelor! La Mega Image coșurile sunt de un jeg incredibil. De ce sa nu pot cumpăra produse de la tara, mai curate si mai sanatoase?”

Continuă reacțiile la decizia Guvernului de a închide piețele. PNL se trezește acum cu un val de nemulțumire după ce a gestionat criza pentru a nu supăra pe nimeni. Orban a aplicat metoda Victor Ponta, spune la toți ce vor să audă, nu ia nicio decizie dar îi supără pe toți. Așa se întâmplă când vrei să guvernezi doar pe bază de sondaje.

Monica Andronescu: „E halucinanta ideea cu închiderea piețelor! La Mega Image coșurile sunt de un jeg incredibil, asa-zisa masura cu luatea temperturii e mai mult de fatada, cozile sunt uriase si vor fi si mai.

Monica Andronescu: „E halucinanta ideea cu închiderea piețelor! La Mega Image coșurile sunt de un jeg incredibil. De ce sa nu pot cumpăra produse de la tara, mai curate si mai sanatoase?” 1

mari pt ca oamenii se vor inghesui doar acolo, la hipermarketuri era deja inghesuiala. In schimb, la Piata Progresul era super civilizat. Oamenii purtau masca, era aerisit, gaseai produse traditionale, nu te lasa nimeni sa intri fara masca.

De ce sa se inchida? De ce nu poti gasi o solutie de control ca la supermarket, ci preferi sa inchizi? De ce sa nu pot cumpăra produse de la tara, mai curate si mai sanatoase? De ce sa-i distrugi pe acesti oameni care au muncit sa aiba ce sa vanda in aceasta toamna?

E o masura abuziva, ca multe altele. Si da, am fost bolnava, am facut covid, inca nu mi-a trecut, inca sunt paralizata de frica, dar tot absurd mi se pare sa lasi deschise discriminatoriu locurile.

Absurd mi se pare ca CFR ul sa circule cu locurile full ba chiar si oameni in picioare, in timp ce paralizezi alte domenii. De ce? De ce e mai periculos sa mergi la piata decat sa circuli cu un tren supraaglomerat?

Masura asta de ce nu a fost luata? Ca sa nu falimenteze CFR… In schimb, oamenii aia amarati care au crescut un patrunjel sa nu-l mai poata vinde. Iar anunturile isterice din Mega, cum ca dezinfecteaza, desi nu vezi niciodata pe nimeni dezinfectand nimic, asta tine loc de masuri de protectie…”