Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID: „Fiica mea a fost acuzată că se va închide școala din cauza ei”

Virgil Ianțu și fiica lui au fost infectați cu coronavirus. În cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitat, Virgil Ianțu s-a arătat dezamăgit de faptul că a fost acuzat că a luat bani pentru a spune că a fost infectat cu coronavirus.

“E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe internet că am luat 60 de lei.”, a povestit vedeta, potrivit Antena Stars.

Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID: „Fiica mea a fost acuzată că se va închide școala din cauza ei” 1

Nici fiica lui Virgil Ianțu nu a scăpat de răutatea oamenilor, potrivit spuselor prezentatorului TV. Se pare că aceasta, imediat după ce a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus, a anunțat instituția de învățământ din care făcea parte și a acuzată de câțiva părinți, că din cauza ei se va închide școala.

„A fost prima care a anunțat școala că are COVID-19. Primele reacții ale părinților au fost să o acuze că din cauza ei se va închide școala. Nu e vina nimănui, am încercat să îi explic și fiicei mele. Ești vinovat dacă știi că ai și nu te testezi sau te tratezi”, a spus îndrăgitul prezentator.

Cât despre perioada în care el și fiica sa au avut COVID-19, Virgil Ianțu a mărturisit că a trecut rapid, având doar un mic disconfort la nivel corporal, având o formă ușoară a noului coronavirus.

„Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme.”, a mai spus Virgil Ianțu.