(Video) IGSU prezintă imagini dramatice din secțiile de terapie intensivă. „Multă lume uită că sunt oameni care stau în picioare în faţa virusului de 8 luni”

IGSU prezintă imagini dramatice din secțiile de terapie intensivă din București unde medicii încearcă să salveze viețile celor infectați cu coronavirus. România se confruntă cu val masiv de infectări cu coronavirus în ultimele zile iar autoritățile insistă pe purtatul măștilor.

IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta: „ Imagini impresionante din secțiile de terapie intensivă din București
În lupta cu pandemia, multă lume uită că sunt oameni care stau în picioare în faţa virusului de 8 luni.

(Video) IGSU prezintă imagini dramatice din secțiile de terapie intensivă. „Multă lume uită că sunt oameni care stau în picioare în faţa virusului de 8 luni” 1

O echipă cinematografică a fotografiat medicii și asistentele din spitale care încearcă să-i salveze pe toți cei care le cer ajutorul în această perioadă.

„Don’t Take Them For Granted” e documentarul manifest dedicat personalului medical, cu imagini și texte realizate de artiștii Cristian Movilă și Capucine Gros”.

Vezi aici Video: