(Video) Dana Nălbaru și Dragoş Bucur au plecat în Suedia, „o ţara încă normală”. Imagini din țara fără mască. „Lipsă de respect, inconştienţă şi iresponsabilitate. Suedia 2020! eram ironic, îmi place ce văd şi mi se pare normal:)”

Dana Nălbaru și Dragoş Bucur, şi-au luat cei trei copii şi au plecat în vacanţă, departe de România. Ei au arătat într-un video cum se desfășoară viața fără mască în Suedia.

„Spre Suedia, o ţara încă normală”, a scris Dragoş Bucur, într-o postare pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Spre Suedia, o țara încă normala:)

A post shared by Dragos Bucur (@dragosb_online) on

Vineri, la plecare, toată familia s-a pozat în aeroport, iar Dragoş Bucur a postat imaginea pe reţelele de socializare, potrivit bzb.ro. Unul dintre fanii lui locuieşte chiar în Suedia şi a reacţionat: „Noi locuim în sud, un orăşel de lângă Växjö, Ljungby. Aici se trăieşte, se munceşte, se învaţă, se tratează corona, dar nu la maniera în care se desfăşoară actul medical în România. Sunt fericită şi mulţumesc lui Dumnezeu că ne a adus aici acum mai mulţi ani, ca să ne creştem copiii modest, normal şi decent”.

Tot de la una dintre pozele de la plecare postate pe Instagram – în care actorul apare alături de Dana Nălbaru şi copii – a pornit o adevărată controversă pe internet.

„Era bine să fi purtat şi mască, în drum spre Suedia, în avion. Şi s-o fi purtat corespunzător, nu sub barbă sau sub nas atunci când v-au atras atenţia însoţitoarele de bord. În afară de asta, vacanţă plăcută!”, a scris unul dintre internauţi.
În replică, actorul a zis: „Mă puteţi reclama oricând la miliţie!”.

O altă internaută a intervenit în discuţie: „Nu e vorba de asta! Vorbim doar de respectul pentru siguranţa celorlalţi. Plus că dvs. sunteţi un pol de influenţă, având în vedere notorietatea! Puterea exemplului (…) plus respectarea legii”. Când cineva l-a întrebat pe unul dintre contestatari dacă au fost împreună în acelaşi avion, un altul a afirmat: „Am fost eu. Penibilă replică, pe măsura atitudinii sfidătoare a perechii vedetă”.

Duminică, actorul a revenit cu un mesaj prin care a vrut să scoată în evidenţă contrastul dintre felul în care se comportă oamenii în Suedia şi în România: „Lipsă de respect, inconştienţă şi iresponsabilitate. Suedia 2020! Later edit-eram ironic, îmi place ce văd şi mi se pare normal:)”, a scris actorul, alături de o filmare în care se vede că oamenii din Suedia nu poartă mască în spaţiul public şi nu păstrează distanţa între ei, comportându-se ca şi cum nu ar fi fost declarată pandemia.

Vezi aici Video:

Reacţiile au fost şi aici diverse. O utilizatoare a scris: „Oameni cărora nu le pasă de cei vulnerabili şi din cauza cărora se va infecta curând toată planeta!!! Să nu care cumva să mai veniţi înapoi!! O să fiţi plini de viruşi!!”.

Tot din seria comentariilor tranşante: „Eu vă propun o altfel de plimbare. Colega şi prietena mea, este fostă şefă a gărzii de ieri şi şefa gărzii de mâine din Matei Balş. Când reveniţi din colcăiala unde v-aţi permis să vă duceţi, vă rog să aveţi acelaşi tupeu, să o însoţiţi. Atât”.

Altă persoană a lansat următorul comentariu: „Respect opinia tuturor. Dar din experienţă proprie (NYC ER nurse) până când covidul nu loveşte unde doare mai rău, lumea nu înţelege! Hoax or no hoax covid does not care (n.r. – o farsă sau nu, lui COVID-19 nu îi pasă)!”.

Decizia de „auto-exil” a fost luată în familia Bucur-Nălbaru la scurt timp după ce prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” s-a vindecat de coronavirus. „Am făcut o formă uşoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia şi ne simţim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune şi evident că aştept reluarea filmărilor la Visuri la cheie.

A fost un sezon plin de emoţie şi mi-aş fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede şi peste această situaţie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca şi până acum Visuri la cheie, în fiecare miercuri la Pro TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat Dragoş Bucur, la momentul respectiv.