Radu: „Când îl aud pe Bitman ca se vaită ca pandemia i-a luat dreptul la munca aproape ca-mi dau lacrimile. Cine te-a oprit mai, sa te duci in Germania la sparanghel?”

Dan Bitman este criticat pentru că se plânge la televizor că primarii la care era abonat cu cântările au anulat concertele publice. I se sugerează alte locuri e muncă, la fel de onorabile.

Radu Popescu: „Când îl aud pe Bitman ca se vaită ca pandemia i-a luat dreptul la munca aproape ca-mi dau lacrimile.
Omul asta a trait degeaba, n-a inteles nimic din viata asta. A fost un rasfatat al sortii care a huzurit, pe nemeritate. Ca de cantat habar n-are sa cante.
Radu: „Când îl aud pe Bitman ca se vaită ca pandemia i-a luat dreptul la munca aproape ca-mi dau lacrimile. Cine te-a oprit mai, sa te duci in Germania la sparanghel?” 1

Iar dreptul la munca nu i l-a luat nimeni. Cine te-a oprit mai, sa te duci in Germania la sparanghel?
E ofticat la culme ca s-au anulat festivalurile si parangheliile primariilor, de unde rodea el oase cu carne macra pe ele, ca dac-ar fi sa organizeze el vreun concert n-ar da nimeni bani pe bilet sa-l asculte”.

Lucian Mindruta: „Dan Bittman: “chiar nu mai vreau sa mai traiesc in conditii degradante”.
Nah, il inteleg: voi realizati cate concerte sponsorizate de primarii s-au pierdut in campania asta?”

Dorin Ciobîcă: „Când mă gândesc că de la mine a plecat tot iureșul ăsta și parcă văd că nici măcar o bere nu-mi dă.😢
În altă ordine de idei, haosul din sistemul de sănătate, la fel ca harababura din tot ce înseamnă administrație în România, nu presupune (mai ales când ești persoană publică) să aduci în discuție Oculta Mondială și toate bazaconiile promovate de media pro rusă.

În țările unde populația a respectat recomandările autorităților, situația este sub control (atât cât poate fi când e vorba despre un virus ale cărui valențe sunt foarte puțin cunoscute), în timp ce ai noștri încing hore pe plajă, pupă icoane și nu țin seama de nici un fel de reglementări.

Guvernul actual nu este un geniu în măsuri și comunicare dar, până să intervină Curtea Constituțională, situația a fost acceptabilă.

Pe de altă parte, orice elev de liceu care deschidea în perioada asta o carte de biologie, un manual de istorie sau ceva despre psihologia maselor, ar fi înțeles că urmează repriza a doua, mai puțin politicienii români, preocupați de miza alegerilor.

Altcumva, să ne imaginăm care ar fi fost situația cu Dancilă președinte și miniștri precum Andrușcă, deși e plin și PNL de somități asemănătoare.
Cât despre parangheliile PSD și postul de televiziune ales să-și verse oful, acestea sunt niște axiome care nu mai au nevoie să fie demonstrate”.