Polițistul Marian Godina jignit de colegi pentru că se opune stimulentelor financiare. „Tu, polițist care a mers la serviciu fără să fie trimis în șomaj, țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule și un îmbuibat care visează doar bani”

Polițistul Marian Godina a dezvăluit aseară că a fost jignit de colegi pentru că se opune stimulentelor financiare. El le cere polițiștilor să se mulțumească cu salariul pe care-l primesc în condițiile în care foarte multe persoane au fost concediați în această pandemie.

Marian Godina: „Chiar voiam ca părerea asta să o postez doar pe un grup al polițiștilor, dar pentru că mi-au sărit unii colegi în cap pe acolo, am să o fac aici, că doar am propria pagină unde să-mi expun opiniile, nu am nevoie de grupurile lor de polițiști unde să-mi răspundă unii cu jigniri.

Polițistul Marian Godina jignit de colegi pentru că se opune stimulentelor financiare. „Tu, polițist care a mers la serviciu fără să fie trimis în șomaj, țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule și un îmbuibat care visează doar bani” 1

În legătură cu stimulentul financiar pe care îl primesc medicii, pe care se pare că îl vor primi profesorii și la care tânjesc și unii polițiști, repet, unii polițiști, căci au fost destui care mi-au dat dreptate, am următoarea părere:

Dacă în țara în care pandemia a făcut ca unora să li se inchidă afacerile, unii au rămas fără job, alții abia mai au bani de chirie, iar alții au salariile mult diminuate ori au fost trimiși în șomaj, tu, politist care a mers la serviciu fără să fie trimis în șomaj, ți-ai luat salariul lunar, un salariu nu foarte mare, dar decent pentru România, țipi acum că vrei și tu stimulent financiar, pentru mine ești un om lipsit de scrupule și un îmbuibat care visează doar bani.

Haideți, băieți, bârfiți-mă acum liniștiți pe grupurile voastre. Bine că mi-am amintit că eu pot posta aici.

Vă dați seama cum mă vor privi unii când voi merge la serviciu? Noroc că-s obișnuit. Ah, ce v-aș trimite eu pe unii la patron, să cereți stimulente de covid.
PS au fost foarte mulți colegi care mi-au dat dreptate, ceea ce îmi lasă încă o speranță”.