O tânără doctoriţă, ucisă de coronavirus. Mesajul dramatic al fetiței

Al 12-lea medic din România ucis de coronavirus. Este vorba de Mioara Neagu, șefa de la Urgenţe Feteşti, 48 de ani. A fost internată două săptămâni la Spitalul Colentina din București, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID. Doctorița de doar 48 de ani a decedat în noaptea de joi spre vineri, informează jurnaliștii locali de la Obiectiv.Net. Ialomița.

Jurnalista Emanuela Schweninger: „Șefa UPU Fetești a murit de COVID-19 la numai 48 de ani. Femeia nu avea alte probleme de sănătate. Doctorii de la spitalul Colentina din Bucureşti au făcut tot posibilul să o salveze dar, din păcate, nu au reușit.

O tânără doctoriţă, ucisă de coronavirus. Mesajul dramatic al fetiței 1

Postarea de pe facebook a fetei medicului: Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieţii mele şi să ai grijă de mine de acolo, de sus aşa cum ai avut grijă şi când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine. Voi asculta toate sfaturile tale şi voi fi puternică aşa cum şi tu ai fost şi ai luptat tot timpul că eu să fiu fericită
Mioara Neagu este al 12-lea medic ucis de COVID-19”

Potrivit DSP Ialomița, la Spitalul din Feteşti sunt în prezent 8 cadre medicale infectate cu Covid-19.

Într-o declarație făcută vineri, Raed Arafat a anunțat că aproximativ 4,5% din populația României a fost deja infectată cu noul coronavirus. ”Mulți nici nu au știut, au crezut că e răceală simplă sau a apărut febra pe durată scurtă, dar ei au fost probabil infectați și au infectat și pe alții dacă nu au respectat regulile de prevenire”, a explicat Raed Arafat.