Mircea Badea a explicat motivul care l-a făcut să plece de la Pro Tv

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea, a fost angajatul PRO TV pentru o scurtă perioadă. Mircea Badea a povestit de ce a plecat dein trustul Impact.

El a lucrat pentru scurt timp la Pro Tv, pe vremea când emisiunea pe care o prezenta alături de Teo Trandafir, matinalul de la Antena 1, a luat o pauză, scrie gandul.ro.
Mircea Badea a explicat motivul care l-a făcut să plece de la Pro Tv 1

pentru scurt timp la Pro Tv, pe vremea când emisiunea pe care o prezenta alături de Teo Trandafir, matinalul de la Antena 1, a luat o pauză

„Am iesit afara, am vorbit cu Teo (emotii pe mine), am intrebat-o ce e cu ei. Un fel de “scopul si durata vizitei”. Mi-a spus ca vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo si ca vor in PRO TV sa faca absolut orice este nevoie. Ca au un contract extrem de dur care ii tine legati de acel post TV, dar ca ei risca totul si pleaca. Mi-a spus sec, cu o indiferenta pe care rar i-am vazut-o, sa ii trimit acasa ca nu are timp de ei”, a povestit Doina Gradea, actual Director al TVR pe blogul său, citată de ADPM, referindu-se la întâlnirea ei cu Mircea și Teo.

După un an, Teo a fost primită la Pro Tv, iar la puțin timp a fost adus și Mircea Badea, dar acesta din urmă nu s-a înțeles cu filosofia postului din Pache Protopopescu.