Ministrul Marcel Vela spune că printre cei prezenți în depozitul cu buletinele de voturi din Sectorul 1 era un membru al PPUSL (partidul lui Dan Voiculescu). Liviu Iolu: „Deci practic Antena 3 a făcut un autodenunț…Aseară Gâdea, Badea, Ciolacu și Firea au zis că ăla fură voturi. Sper că își mențin declarațiile”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat joi, de la sediul MAI, că una dintre persoanele prezente în depozitul cu buletine de vot, imagini prezentate agresiv de Antena 3 și RTV, este membru al PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, subliniind că ministerul pe care îl conduce a declașat o anchetă în acest sens.

”Confirm că în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul cu buletinele de voturi sunt președintele biroului electoral de circumscripție, un membru delegat din partea PPUSL care depozitează un sac, președintele secției de vot – care ridică un sac, și trei observatori candidați din partea partidelor, cu aprobarea președintelui biroului electoral”, a spus Marcel Vela, citat de g4media.ro.

Ministrul Marcel Vela spune că printre cei prezenți în depozitul cu buletinele de voturi din Sectorul 1 era un membru al PPUSL (partidul lui Dan Voiculescu). Liviu Iolu: „Deci practic Antena 3 a făcut un autodenunț...Aseară Gâdea, Badea, Ciolacu și Firea au zis că ăla fură voturi. Sper că își mențin declarațiile” 1

Liviu Iolu a scris: „Deci practic Antena 3 a făcut un autodenunț. Cel prezentat în imagini călare pe sacii de voturi e reprezentantul partidului lui Dan Voiculescu, patronul Antena 3, în secția de la Sectorul 1 :-))

Aseară Gâdea, Badea, Ciolacu și Firea au zis că ăla fură voturi. Sper că își mențin declarațiile.

Nici manipulările nu mai sunt ce au fost🤦‍♂️”