Milionar român bătut și legat fedeleș în casa sa. Descoperit de soția sa care a chemat pompierii să-l elibereze din cătușe

Doi tâlhari au intrat peste milionarul Dan Nicorescu noaptea trecută, l-au bătut, l-au legat fedeleș, apoi au furat o sumă mare de bani și bijuterii.

El a fost descoperit în ziua următoare de soția sa, care a chemat pompierii să-l elibereze din cătușele cu care fusese imobilizat, anunță Observator News.

Milionar român bătut și legat fedeleș în casa sa. Descoperit de soția sa care a chemat pompierii să-l elibereze din cătușe 1

“Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, anunță polițiștii.

Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru bolizii săi de lux şi averea estimat la un miliard de euro. Acesta are în garaj maşini în valoare de peste 2 milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro, spun cei de la Adevarul.

Dan Nicorescu a fost cercetat penal în 2008 pentru că ar fi intrat cu Bentley-ul său de peste o sută de mii de euro în alte cinci maşini parcate.