Mihai Sturzu a sunat la 112 aseară după ce a fost oprit în trafic de un polițist! „Ma simt amenințat tocmai de un polițist”

Mihai Sturzu a făcut scandal aseară după ce a fost oprit în trafic de un polițist care nu purta mască. El a sunat la 112 pentru a reclama faptul că se simte amenințat de polițist. Cei de la 112 au râs de el.

Mihai Sturzu: „Atenție!!! În București, Politia oprește în trafic mașini pentru controale “de rutină”. Pe lângă faptul ca nu purta mască si a refuzat sa ia distanta de minim un metru și jumătate, polițistul a si refuzat sa imi spună cum îl cheamă.

Mihai Sturzu a sunat la 112 aseară după ce a fost oprit în trafic de un polițist! „Ma simt amenințat tocmai de un polițist” 1
(foto arhiva)

Mi-a dat amendă pentru ca nu aveam extinctor. Am sunat la 112 sa spun ca ma simt amenințat tocmai de un polițist, dar am fost luat peste picior.

Politia Romana Politia Capitalei, va rog spuneți-mi cum aflu eu numele celui care mi-a pus viata in pericol in seara asta și a zădărnicit combaterea bolilor.
Va mulțumesc!

Later edit, pentru cei care îmi spun ca scrie pe amenda: polițistul a refuzat sa consemneze mențiunile mele, așa ca nu am semnat procesul verbal. Deci, nu îl am”.