Medic, replică pentru Dan Bittman: „Să aveți idee de cum arată o secție de terapie intensivă, ce fel de pacienți sunt internați, prin ce chinuri trec acești pacienți, cât suferă familiile acestor pacienți”

Dan Bittman a devenit vedeta celor care nu cred că acest coronavirus este periculos. Guvernanții, depășiți total, nu sunt în stare să ofere minime explicații, i-au abandonat pe medici. Iar aceștia se apără cum pot ca să nu moară epuizați în echipamentele de cosmonauți.

Medicul Amin Zahra: „Iubesc muzica, o ascult, chiar și fredonez, dar, o fac doar pentru urechile mele…Nu mă bag, unde nu mă pricep.
Așa, aș vrea să-l sfătuiesc și pe domnul Dan Bittman, să continue cu ce face, că o face bine, dar să nu se bage într-un domeniu necunoscut.
Medic, replică pentru Dan Bittman: „Să aveți idee de cum arată o secție de terapie intensivă, ce fel de pacienți sunt internați, prin ce chinuri trec acești pacienți, cât suferă familiile acestor pacienți” 1

Nu degeaba a apărut și proverbul, vorbele sunt de argint, dar tăcerea este de aur!
Înainte de a dezbate un subiect atât de delicat, trebuie să fiți corect informați.

Să aveți idee de cum arată o secție de terapie intensivă, ce fel de pacienți sunt internați, prin ce chinuri trec acești pacienți, cât suferă familiile acestor pacienți.

Sunt mulți care sunt deranjați de sunetul de la Ro-Alert, eu îi invit pe secția de terapie intensivă să vadă cum “ cântă” aparatele 24/24 și apoi mai vorbim.
Iar dacă 6000 de persoane vi se pare că nu este o tragedie că au murit, pentru familiile rămase în urmă EI, au însemnat totul.

Așa că dragilor, continuați să vă faceți meseria pentru care v-ați pregătit și nu vă mai băgați într-un domeniu care vă depășește”.

Oana Dimofte: „Apropo de Corina Chiriac, de Dan Bittman și de alți oameni celebri sau nu.
Covidul va trece. Nu știu când, dar va trece.

Rezultatele la testul de caracter din perioada asta vor rămâne. Iar eu am o memorie excelentă.
Orice traseu profesional ai avea, oricâte fapte de glorie, niciodată nu a existat un test de caracter mai elocvent decât ăsta de acum”.