Medic: „Dragă cetățeanule, dacă ai tuse, febră și te doare gâtul să nu te gândești că ai COVID, sigur ți se trage de la berea rece băută în club, la chef sau cu pretenarii la meci, dacă te doare și capul înseamnă ca te-a tras curentu’ în drum spre casă. Dacă începi să ai frisoane este de la …”

Medicul Egri Eduard le transmite un mesaj celor care nici acum nu cred că se pot îmbolnăvi cu coronavirus. Între timp, restaurantele au fost închide la București și Cluj. La Bacău toate școlile au fost trecute în scenatiul roșu.

Pe Facebook, Egri Eduard: „Dragă cetățeanule, dacă ai tuse, febră și te doare gâtul să nu te gândești că ai COVID, sigur ți se trage de la berea rece băută în club, la chef sau cu pretenarii la meci, dacă te doare și capul înseamnă ca te-a tras curentu’ în drum spre casă că doar acum e toamnă și mai rece iar ăsta trage mai tare.

Medic: „Dragă cetățeanule, dacă ai tuse, febră și te doare gâtul să nu te gândești că ai COVID, sigur ți se trage de la berea rece băută în club, la chef sau cu pretenarii la meci, dacă te doare și capul înseamnă ca te-a tras curentu' în drum spre casă. Dacă începi să ai frisoane este de la ...” 1

Dacă începi să ai frisoane este de la înghețata de a doua zi pe care ai mâncat-o cu copiii trimis de soția supărată pe tine de seara trecută, dacă îți pierzi gustul și mirosul este de la ardeiul iute și zama acră mâncata acasă după ce ai venit cu pruncii acasă de la înghețată iar soția mai puțin supărată pe tine ți-a trântit-o în farfurie.

Iar dacă incepi să respiri mai greu sigur de la cantitatea uriașă de țigări fumate ți se trage.
Totul va fi bine”