Masca este eficientă! Oana Dimofte: „A purtat-o fiică-mea în alea două zile cât a fost la școală, fără să știm că e infectată, și nu s-a contaminat nimeni. În 10 ore, în spațiu închis. Da, și-au făcut teste. Dar da, au purtat-o TOȚI”

Și totuși masca este eficientă! O spune Oana Dimofte a cărei fetiță a fost la școală până a aflat că este infectată cu coronavirus. Fetița și colegii au purtat masca în timpul orelor și nimeni nu s-a îmbolnăvit.

Oana Dimofte: „Mda, mă așteptam ca măcar de data asta, măcar ăștia cu pretenții de inteligență, empatie și alte atribute trendy să înțelegem mai multe. Dar, ce să vezi? Curg în continuare oftaturile, aoleu-rile, sfaturile de fentare a regulilor, instigările.
Nope, nici de data asta nu înțelegem mai mult. Să purtăm 14 zile bucata aia e material textil sau de poliester este prea mult pentru ego-ul sau pentru confortul personal al prea multora.
Masca este eficientă! Oana Dimofte: „A purtat-o fiică-mea în alea două zile cât a fost la școală, fără să știm că e infectată, și nu s-a contaminat nimeni. În 10 ore, în spațiu închis. Da, și-au făcut teste. Dar da, au purtat-o TOȚI” 1
(foto arhiva)

Refrenul în trending acum e ”de unde știu eu că masca ajută?”

Uite, eu știu că ajută. A purtat-o fiică-mea în alea două zile cât a fost la școală, fără să știm că e infectată, și nu s-a contaminat nimeni. În 10 ore, în spațiu închis. Da, și-au făcut teste. Dar da, au purtat-o TOȚI.

Dar nu e ca și cum v-ar mai putea convinge cineva să faceți, în sfârșit, ce e necesar.
Aștept cu interes să citesc ofaturile de Crăciun și de Revelion, când o să fiți indignați că n-o să puteți sărbători ”cum se cuvine”. Și încă o să vă întrebați de ce”.