Marian Godina îl taxează pe Dan Bittman: „Îl văd ca pe unul dintre fomiștii care aleargă cu coșul printre rafturi, fiind cu stomacul gol, dar și fără bani de cumpărături…”

Dan Bittman a făcut diverse afirmații prin care neagă pericolul COVID după ce a pierdut mai multe contracte cu primăriile. Polițistul Marian Godină îl taxează pentru aceste afirmații.

Marian Godină, pe blogul personal, Ți-am dat un covideeeel, mare cât mintea ta: „(…)Pe Dan Bittman îl văd ca pe unul dintre fomiștii care aleargă cu coșul printre rafturi, fiind cu stomacul gol, dar și fără bani de cumpărături. Auzindu-l într-o zi, în direct, la B1, aș spune că stomacul nu îi e singurul organ gol, pentru că omul spunea niște inepții mari cât inima lui, vorba versului.

Marian Godina îl taxează pe Dan Bittman: „Îl văd ca pe unul dintre fomiștii care aleargă cu coșul printre rafturi, fiind cu stomacul gol, dar și fără bani de cumpărături...” 1

Fiind direct afectat de această criză, omul aruncă vorbe iresponsabile, care pot face mult rău.
În aplauzele celor care îl felicită „pentru curajul de a spune adevărul”, omul se gândeșe strict la propria-i persoană, la veniturile lui de pe vremea când cânta pe sume grase venite de prin vreo primărie în căutare de capital electoral.

Nu cred că-i pasă câtuși de puțin de oamenii care-l aplaudă vertiginos și sunt sigur că și-ar fi văzut liniștit de concerte dacă acestea ar fi putut avea loc în pandemie.

Faptul că își dă cu părerea despre un subiect pe care nu-l stăpânește îl face un ignorant iresponsabil care se joacă cu viețile oamenilor care ar putea lua de bun că gripa asta se combate ușor cu aspirină. Și, din păcate, oamenii ăștia nu sunt puțini.
(…)

Dan Bittman, care de la cântat a trecut la virusologie, descoperind chiar un tratament revoluționar în banala aspirină, în timp ce sute de experți își storc creierii zilnic pentru a găsi un tratament eficient.

Fără pic de ironie, îi doresc să rămână sănătos, pentru că după acele ziceri iresponsabile, dacă ar contracta virusul și ar mai îmbolnăvi și pe altcineva, inventivi românii cum sunt ei de fel, s-ar găsi vreunul care să profite de moment și să scoată o melodie cu refrenul „Ti-am dat un covideeeeeel, mare cât mintea ta, mare cât mintea ta”.

Iar dacă ar fi atât mare cât mintea, și-ar putea face loc chiar și prin țesătura celei mai performante măști”.