Infectată. Adriana Trandafir, după 6 săptămâni de spitalizare: „A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o. La mine s-au adunat toate simptomele”

Actrița Adriana Trandafir a povestit chinul prin care a trecut în cele șase săptămâni cât a stat în spital, ca urmare a infectării cu COVID-19.

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o să fie cum a fost odată.

Infectată. Adriana Trandafir, după 6 săptămâni de spitalizare: „A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o. La mine s-au adunat toate simptomele” 1

Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase.

A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați.

M-am gândit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții”, a declarat Adriana Trandafir, citată de mytex.ro.

Celebra actriță a afirmat că a fost o luptă pe viață și pe moarte pentru a supraviețui virusului ucigaș.

„A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul”, a mai spus aceasta.