Giovanni și Victor Becali au coronavirus. Care este starea celor doi

Frații Ioan și Victor Becali s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Potrivit unor surse ProSport, starea celor doi este stabilă în acest moment și evită contactul cu orice persoane.

Giovanni și Victor Becali au coronavirus. Care este starea celor doi 1

Giovanni Becali aavut duminică o intervenție la Digisport, fără a ști că este infectat de Covid-19. El a comentat atunci prestația României din meciul cu Islanda.

„Noi nu trebuie să ne avântăm prea mult. Am bătut Austria, am făcut egal cu Irlanda de Nord acasă, meritam să câștigăm. Am bătut Austria, calificată la Campionatul European. Nu mai au chef de această Ligă a Națiunilor. Austria a jucat fără 4-5 titulari, oameni de bază. Aici ne-am păcălit noi că ne vom califica.

Dacă îi băteam pe islandezi, nu câștigam cu ungurii. Islandezii au de 10 ani o echipă națională. Acești bătrâni vor mai juca un turneu final, vă spun eu”, a spus Ioan Becali, la Digi Sport.

Victor Becali are vârsta de 59 de ani, în timp ce Giovanni Becali are 68 de ani. Victor Becali a ales să iasă din viața publică în ultimul timp, în timp ce fratele său, Giovanni a revenit puternic în lumea impresariatului și a rezolvat cel mai tare transfer al verii în fotbalul românesc: Valentin Mihăilă la Parma, pentru suma de 8,5 milioane de euro.