(Foto) Striviți în cabină! Doi tineri șoferi români de TIR din Italia, soț și soție, accident grav, la o zi după ce s-au întros din concediu

Momente teribile pentru doi tineri șoferi români de TIR, soț și soție. Aceștia au fost striviți în cabina TIR-ului după ce un alt camionagiu le-a ieșit în cale, fără să se asigure.

Ciocnirea violentă a avut loc miercuri, pe A7 Milano-Genova, în dreptul ieșirii de pe autostradă spre Tortona și intersecția cu A26, anunță Observator News.

(Foto) Striviți în cabină! Doi tineri șoferi români de TIR din Italia, soț și soție, accident grav, la o zi după ce s-au întros din concediu 1 (Foto) Striviți în cabină! Doi tineri șoferi români de TIR din Italia, soț și soție, accident grav, la o zi după ce s-au întros din concediu 2

Cei doi șoferi români preluaseră camionul de la Brescia, la 160 de km distanță de locul accidentului. Soțul era la volan când un alt camion a ieșit dintr-un refugiu SOS fără se se asigure, iar românul n-a mai putut evita impactul.

El și tânăra lui soție au fost grav răniți și transportați la spital, unde femeia a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.

(Foto) Striviți în cabină! Doi tineri șoferi români de TIR din Italia, soț și soție, accident grav, la o zi după ce s-au întros din concediu 3

Cei doi tineri șoferi români e întorseseră în Italia doar de o zi, din țară, unde petrecuseră concediul. Era prima lor cursă după vacanță. Cei doi, pasionați de camioane, sunt căsătoriți de un an.