(Foto) Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări. Salvați de la moarte de un elev

O mașină a Poliției a luat foc noaptea trecută după ce a fost implicată într-un accident. Doi polițiști și un jandarm au rămas blocați în interior. Au fost salvați de la moarte de un elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere

“O autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, care se afla în serviciu de patrulare, (…) ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.
(Foto) Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări. Salvați de la moarte de un elev 1

(Foto) Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări. Salvați de la moarte de un elev 2

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul din componenţa echipajului au rămas în interior”, se arată într-un comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform sursei citate, cei trei au fost salvaţi de un elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina care se afla în trecere şi care, împreună cu un participant la trafic, a reuşit sa îi extragă din maşină.

(Foto) Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări. Salvați de la moarte de un elev 3

“Ulterior, atât cei doi poliţişti, jandarmul, precum şi cei trei ocupanţi ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani şi doi băieţi de 15, respectiv 16 ani) au fost transportaţi la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale suplimentare”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

(Foto) Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări. Salvați de la moarte de un elev 4

(Foto) Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări. Salvați de la moarte de un elev 5
(foto: MuscelTv Campulung)