Elena, românca din Italia dispărută de două luni, spune că a fost răpită, sechestrată și bătută

Viață grea pentru unele românce din Italia. Sunt răpite, sechestrate și bătute. Este și cazul Elenei N. care a dispărut în 7 august din orașul Grosseto și a fost găsită două luni mai târziu, în 5 octombrie, în urma unei acțiuni de amploare a poliției.

În timpul interogatoriului, tânăra de 17 ani a spus poliției că a fost lovită cu pumnii, legată, luată cu forța și sechestrată într-un apartament aflat nu departe de casa unde locuia împreună cu fratele și părinții.
Elena, românca din Italia dispărută de două luni, spune că a fost răpită, sechestrată și bătută 1

Potrivit unor surse polițienești, citate în publicația italiană La Nazione, trei români sunt cercetați în libertate pentru răpirea Elenei, scrie fanpage.it.

Anchetatorii au refăcut filmul răpirii Elenei Nemțeanu. Potrivit oamenilor legii, fata ar fi fost sechetrată într-un apartament aproape de casa ei din Grosseto, nu departe de gară, în via Saturnia, unde ar fi fost legată și bătută crunt.

Elena a fost cea care le-a povestit polițiștilor coșmarul prin care a trecut.
Potrivit Tv9 Telemaremma, Elena nu era singură în casă, ci cu un grup de persoane.

După ce a fost scoasă din locuință, românca a fost dusă la spitalul Misericordia din Grosseto. Da, am găsit-o. Este bine. Era aici, la Grosseto”, au fost primele cuvinte declarate presei de către Mihaela, mama adolescentei de 17 ani.