Dan Bittman, noi declarații: „Am copii și nu vreau să trăiască în frică acum sau peste 5 ani!”

Dan Bittman a venit cu noi precizări după declarațiile de zilele trecute. El spune că nu vrea ca ai lui9 copii să trăiască în frică în următorii ani de pandemie.

Dan Bittman, citat de Fanatik: „Să vă spun un singur lucru: dacă sunt 20.000 de testări într-o zi, înmulțiți cu 80 de euro în medie, o să vă dea un milion șase sute de euro cheltuiți pe zi pe niște teste pe care Statul, care tot se laudă că mă protejează, ar fi trebuit să le facă gratuit. Măștile ar fi trebuit să fie gratuite. Pentru că mă întrebați de măsuri, eu asta aș fi făcut.
Dan Bittman, noi declarații: „Am copii și nu vreau să trăiască în frică acum sau peste 5 ani!” 1

Am amici care lucrează în ministere și îmi mai spun și mie, dar nu numai mie. Suntem o societate întreagă care fiecare are câte un prieten, fiecare avem câte o cunoștință și auzim de la fiecare câte o variantă. Eu nu sunt genul de zvonist, dar am auzit ce afaceri se fac în ministere. Miniștri, secretari de Stat, toți sunt împinși să facă afaceri cu măști.

Toată lumea face acum afaceri cu măști, substanțe car se folosesc la testări, dezinfectanți. Eu îi felicit, nu-i încurc cu nimic, eu îmi cer doar dreptul la muncă după 9 luni de zile. Mi se pare o prostie chestia asta cu închideți tot, închideți cârciumi, închideți artiști, să nu mai dea concerte.

Nu de acolo vine virusul, sunt convins de chestia asta, pentru că am văzut imagini o vară întreagă cu oameni la mare, înghesuindu-se pe plajă, ar fi trebui să fie o explozie de cazuri, acum dăm vina pe școli, pe copii, oprim Învățământul”.

Știu că sunteți tată. Ce le spuneți copiilor dumneavoastră despre întreaga situație?
„Copiii mei vreau să spun că se protejează. Ba vreau să spun că unul dintre copii s-a autoizolat după ce unul dintre prietenii lui a fost suspect de COVID. Și-a făcut testul de coronavirus, dar nu a avut nimic, cu toate astea a respectat situația de izolare.

Ei sunt oameni care respectă toate regulile, exact așa cum ni se cere, deci eu nu fac abuzuri, dar e foarte simplu să fii atacat că ești pesedist dacă ai alte păreri. În România, când n-ai argumente și vrei să distrugi pe cineva spui că e pesedist, că muncește din banii Statului. Te-ai abonat la concerte publice.

Formația Holograf nu a cântat nici 2% din bani publici în 40 de ani de carieră, poate nici 1%. Noi nu cântăm la sindrofii, nici nu se mai fac sindrofii.

Oameni cu mintea măruntă, nici nu vreau să dau nume ca să nu intru iar în polemici spun numai prostii de genul ăsta. Este foarte simplu să acuzi pe cineva fără să știi despre ce vorbești. Asta e tot!

Am copii și nu vreau să trăiască în frică acum sau peste 5 ani! Dacă asta este societatea care li se pregătește, atunci îmi e milă. Mi-e milă de societatea care se pregătește, oameni care să trăiască în frică, să vorbească din nou pe la colțuri, să se uite în stânga și în dreapta cu ochii în pământ, să nu mai aibă încredere …”

Colegul lui Dan Bittman, basistul trupei Holograf, Mugurel Vrabete: „E momentul să spun ceva. Dan Bittman este prietenul și colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblică, pentru cine are cunoștințe în domeniu. Aveți dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul Scânteia a închis redacția de mult.

Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăți și mastere. Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, ca un om care a intrat și la Matematică, și care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație.

Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie plăcută”.