Dan Bittman, acuzații grave : „Am avut o cunoştinţă care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani”

Dan Bittman continuă declarațiile controversate, de această dată într-o emisiune moderată de Cristi Brancu pe Facebook. El face și o acuzație gravă. Spune că are o cunoştinţă care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani.

Declaraţiile lui Dan Bittman, potrivit Adevarul.
„Este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă. Eu aş fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reţinere faţă de aceste ştiri alarmante. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali.

Dan Bittman, acuzații grave : „Am avut o cunoştinţă care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani” 1

Nu vi se pare puţin ciudat că din 200.000 de infectări, 160.000 şi ceva sunt vindecaţi? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toţii vom trece prin el.

Dar sunt curios câţi români vor face vaccinul. Mai sunt oameni care au probleme uriaşe de sănătate (cancer) şi despre ei nu se mai vorbeşte. Se vorbeşte numai despre corona şi ceilalţi sunt neglijaţi.

V-aţi uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru. Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtaţi mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot.

În construcţii oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în şcoli e COVID? Haideţi să nu mai fim alarmişti. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică.

În rest, ne protejăm cum putem mai bine. Hai să nu mai fim idioţi. Se moare pe Valea Oltului la fel de mult cum se moare de COVID. Nu avem voie să discriminam oameni doar pentru că suntem în situaţia asta de criză.

Din toţi oamenii care au murit, aş vrea să ştiu că familiile sunt sigure că ei chiar au murit de COVID. Ăsta este adevărul de fapt.

Am avut o cunoştinţă care a fost sunată să declare că i-a murit cineva de corona, contra unei sume de bani.

Nu am fost plătit de PSD. Suntem în al 3-a Război Mondial, dar este unul invizibil. Unii o să iasă cu bani foarte mulţi, dar ţări ca Romania o sa iasă sărăcite. Există dictatură media.

Există posturi care asta fac, îngrozesc oamenii. Testele vaccinului împotriva COVID se întamplă chiar acum şi în România. Comunicatele ar putea să mă contrazică. Aşa am auzit.

De la prieteni care lucrează în domenii foarte serioase şi sus puse. Noaptea nu avem voie să mai ieşim din case, să nu vedem sateliţii lui Elon Musk şi alte lucruri. Se doreşte îndobitocirea generaţiei ăsteia. Asta nu e şcoală. Până acum nu le spuneam copiilor că e rău să stea cu nasul în tablete?”