Cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer din România. Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei…”

Ministerul de Interne a anunțat cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer din România pentru 16 nereguli la regimul rutier. Se poate suspenda permisul chiar pentru 4 ani!

MAI: „Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei…
Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

Cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer din România. Permisul suspendat până în 2024... Amendă de 20.880 lei...” 1

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!”