Bogdan Glavan: „M-am vindecat…mi-au dispărut gustul și mirosul. Viroza asta a fost mai “prăpădită” decât gripa de care am suferit în primăvară, dacă nu aș fi știu ce este, nu aș fi băgat-o în seamă”

Majoritatea celor care se infectează cu coronavirus fac forme ușoare sau nici nu știu că sunt bolnavi.  Din păcate sunt persoane ale căror organisme cedează la infectarea cu coronavirus.

Bogdan Glavan: „M-am vindecat. N-am avut cine știe ce simptome. La început dureri musculare în zona lombară, gen crampe, apoi două zile de febră slabă (37,5), fără tuse. Apoi, când credeam că am scăpat, mi-au dispărut gustul și mirosul și mi-au revenit după fix o săptămână. Pe ansamblu, viroza asta a fost mai “prăpădită” decât gripa de care am suferit în primăvară, dacă nu aș fi știu ce este, nu aș fi băgat-o în seamă.

Bogdan Glavan: „M-am vindecat...mi-au dispărut gustul și mirosul. Viroza asta a fost mai "prăpădită" decât gripa de care am suferit în primăvară, dacă nu aș fi știu ce este, nu aș fi băgat-o în seamă” 1

Din experiența proprie și din experiențele cunoscuților care s-au îmbolnăvit, pot spune că este relativ ușor să te ferești de virus: dacă respecți distanțarea socială este greu să te virusezi; toți cei care au pățit-o nu au respectat normele sanitare, nu au purtat mască etc. Ajunge un moment de neatenție pentru ca accidentul să se producă. Tot așa este și la volan, nu?

Trebuie să învățăm să conviețuim cu virusul, nu există altă cale. Vaccinurile, atunci când vor veni, nu vor face decât să scadă presiunea pe spitale, dar viroza va circula în continuare. Medicamente eficiente nu există. Trebuie să învățăm să ne protejăm și să îi protejăm pe ceilalți. Doar așa salvăm vieți și salvăm bunăstarea generală.

P.S. Din fericire, am aflat repede că este foarte probabil să fiu virusat, m-am autoizolat și în acest fel n-am îmbolnăvit pe nimeni”.