Băiețel român mort în Italia, sufocat cu un balon sub privirile îngrozite ale mamei lui. Aveți grijă!

Moarte groaznică pentru un băiețel de 4 ani din Itașia. Acesta a murit sufocat după ce s-a jucat cu un balon. Medicii nu l-au mai putu salva pe micuț.

Tragedia a vut loc într-o familie de români din Morlupo, lângă Roma. Un băiețel de 4 ani a murit sub ochii mamei lui după ce s-a sufocat cu bucăți dintr-un balon spart, anunță Observator News.

Băiețel român mort în Italia, sufocat cu un balon sub privirile îngrozite ale mamei lui. Aveți grijă! 1

Conform primelor informații, se pare că băiețelul român se juca acasă cu un balon umflat. La un moment dat a explodat și bucățile balonului au ajuns în gura copilului , împiedicându-l să mai respire. Mama copilului a încercat să-i acorde primul ajutor, în timp un alt membru al familiei a sunat la numărul unic de urgență 118, scrie La Repubblica.

Operatorul a încercat să ghideze telefonic familia pentru a putea acorda primul ajutor, însă interlocutorul ar fi întrerupt brusc convorbirea, potrivit today.it.

Fără să aștepte o ambulanță, oamenii au luat copilul și l-au transportat la spital în propria mașină. Medicii au încercat să-l readucă la viață pe băiețel, dar aceste eforturi au fost în zadar.

Acum, carabinierii din Bracciano investighează acum cazul.